In de buurt.nl

Misschien heb je het al gezien maar in het horecapand naast Mojo’s op het Waagplein in Alkmaar komt wat nieuws. Indebuurt Alkmaar ging op onderzoek uit en we kunnen je alvast verklappen dat het heel tof wordt! 

Voorheen zat Bubbels & Bites in het pand, maar tijdens de coronacrisis is deze horecazaak verdwenen. Wat blijkt? Het naastgelegen Mojo’s heeft de zaak overgenomen en er wordt flink verbouwd!

Exclusieve cocktailbar

We spreken bedrijfsleider Katja Kharkova en zij vertelt ons wat de plannen zijn. Ze verklapt allereerst alvast de naam: Mr. Gold. ”Het wordt een cocktailbar, die wat exclusiever en chiquer zal zijn dan Mojo’s. De menukaart wordt shared dining zodat je als gast nooit last hebt van keuzestress bij het bestellen van eten. En je kunt lekker lang tafelen!” Het trendy restaurant zal zich volgens Katja onderscheiden van andere horeca aan het Waagplein, omdat je er in lounge-setting tot in de late uurtjes kunt eten terwijl er een lekker housemuziekje aanstaat. Sophisticated, sexy en stoer zal het volgens de plannen worden.

De verbouwing is nu gaande maar Katja verwacht dat Mr. Gold over vijf maanden de deuren opent. Er komt in ieder geval een grote bar en een ruimte om lekker te loungen. We kunnen niet wachten!