Over DNice

Over DNice

Maak kennis met Roel de Nijs, interieurarchitect bij Studio DNice. Gespecialiseerd in exclusieve villa’s en horecagelegenheden. Ontdek onze filosofie en projecten hier.

Roel de Nijs

Hallo, ik ben Roel de Nijs en ik ben interieurarchitect gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve villa’s en horecagelegenheden. Als ontwerper houd ik met dagelijks bezig met het naadloos vertalen van gebruikersbehoeften naar moderne, harmonieuze en betaalbare ontwerpen. Mijn passie voor het realiseren van deze ontwerpen leidde, in 2020, tot de oprichting van Studio DNice.

“Design is not just what it looks like and feels like, Design is how it works. “

STEVE JOBS

Deze filosofie staat centraal in mijn ontwerpen, waarbij de balans tussen esthetiek en praktisch gebruik essentieel is. Mijn achtergrond als interieurarchitect en technisch tekenaar waarborgt een naadloze integratie van technische aspecten in mijn ontwerpen.

Mijn grootste uitdaging ligt in het renoveren van verouderde gebouwen en woonhuizen, waarbij respect voor het bestaande gecombineerd wordt met een moderne functie en een uniek karakter. Het fascineert me enorm om ontwerpen te creëren voor horecagelegenheden. Hierbij is het een enorme uitdaging om een onvergetelijke ervaring te creëren voor de bezoekers en daardoor moet dus ieder ontwerp uniek zijn.

Bij DNice geloven we in de kracht van netwerken. Ons team bestaat uit vastgoedprofessionals met diverse expertises, waardoor we in staat zijn om al uw ontwerpvraagstukken aan te pakken. We zien het als een uitdaging om uw droomontwerp te realiseren en streven naar een volledige ontzorging van onze klanten. Op deze website deel ik, met trots, een divers scala aan referentieprojecten die we gerealiseerd hebben sinds de start van DNice.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomontwerp