Over DNice - DNice
Doorgaan naar artikel

INTERIEURARCHITECTUUR

De man achter
DNice

“Design is not just what it looks like and feels like, Design is how it works. “

STEVE JOBS

De quote van Steve Jobs vertegenwoordigd waar ik voor sta als ontwerper. De balans tussen ontwerp en praktisch gebruik is de sleutel van elk ontwerp. Door mijn ervaring als Interieur Architect en Technisch tekenaar gaat dit in mijn ontwerpen, hand in hand. De technische componenten worden decoratieve elementen door ze naadloos te integreren in het ontwerp.

 

Hoi, ik ben Roel de Nijs en ik ben interieurarchitect. Mijn grootste kwaliteit als ontwerper is om de ruimte kloppend en logisch in te delen waardoor het ontwerp harmonieus aanvoelt. Mijn ambitie om in eigen regie ontwerpen te maken heeft ertoe geleid dat ik begin 2020 DNice heb opgericht. Met ontwerp ervaring voor de horeca-, kantoor- en de particuliere sector ben ik breed georiƫnteerd en heb ik veel relevante kennis opgedaan die ik nu wil inzetten voor DNice. Sinds de oprichting van DNice heb ik een breed scala aan referentieprojecten opgebouwd die ik graag met jullie wil delen op deze site.

 

Ik word het gelukkigst van historische panden met karakter en geschiedenis. Ze vertellen een verhaal en dagen mij uit om de nieuwe functie te implementeren met respect voor de historie. Met het ontwerpen van Horecagelegenheden mag je vaak wat speciaals maken waardoor ook dit mijn aandacht heeft. Mijn ambitie is om DNice uit te breidden om steeds grotere ontwerpklussen aan te kunnen nemen en de klant volledig te ontzorgen.

 

DNice is omringd door een team van vastgoed professionals in verschillende disciplines. Dit zorgt ervoor dat DNice uitgerust is om al uw ontwerp vraagstukken aan te kunnen en zien we het als een uitdaging om uw droomontwerp te realiseren.