Daarom DNice

Ontdek waarom klanten voor DNice kiezen. Lees hoe klanten de samenwerking met ons hebben beleefd, bekijk onze referentieprojecten en lees de testimonials hier.

Isabel Boerdam

Roel heeft mij geholpen bij het ontwerp van het nieuwe kantoor van Green Food Lab. Een casco plattegrond van 250m2 heeft Roel omgetoverd tot een bijzonder fijne, functionele en effectieve ruimte. Hierin was hij goed in staat mijn persoonlijke wensen te verenigen met zijn kennis van en ervaring met kantoorinrichting. Deze plattegrond met indeling vormde de leidraad voor de bouw en inrichting door de aannemer, en heeft gezorgd voor een kantoor met het DNA van Green Food Lab waar we iedere dag met veel plezier gebruik van maken. In het gehele proces was Roel enorm behulpzaam, prettig in de communicatie en klantgericht. Bedankt Roel, voor de fijne samenwerking! 

Ralph Dieke

Ik ben al 24 jaar trotse eigenaar van Berries Bar & Kitchen op het Waagplein in Alkmaar. 

In september 2019 hebben we voorbereidingen getroffen om het originele café Berries te verbouwen naar een nieuw concept. Via Stef Donker (de aannamer op dit project) ben ik in contact gekomen met Roel de Nijs van DNice die het ontwerp voor ons gemaakt heeft. Naar aanleiding van het Thema Peaky Blinders heeft hij een supergave bar getekend, het logo ontworpen en heeft een indeling gemaakt voor de rest van het interieur. Roel denkt goed mee en heeft praktische inzichten. Het was erg prettig om met hem samen te werken. Inmiddels hebben we dankzij Roel en Stef dit prachtig eetcafé gerealiseerd, waar je kunt genieten van een heerlijk maaltijd en een drankje. Kom eens gezellig langs en bewonder onze prachtige zaak! 

projecten