Onze Projecten

Of je nu op zoek bent naar een interieurarchitect voor je villa, een specialist in horecaontwerp, of een ervaren ontwerper voor renovatieprojecten, DNice staat voor je klaar. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en streven ernaar ontwerpvraagstukken nauwkeurig te vertalen naar een interieur dat naadloos aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften.

Vlak bij de Rode Steen, het horeca plein in Hoorn, hebben we Restobar West 72 gerealiseerd. In dit gastvrije restaurant hebben we een art deco stijl gecombineerd met het prachtige monumentale pand. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle ruimte waar je heerlijk een avond kan vertoeven.
Aan de duinrand in Schoorl hebben we deze bestaande villa verbouwd tot een moderne en ruime gezinswoning die van alle gemakken voorzien is. Door in het interieur nieuwe zichtlijnen te creëren hebben we de prachtige omgeving benadrukt en naar binnen gehaald.
Deze waanzinnige villa hebben we ingericht met hi-end maatwerk meubilair van The Set Company. Door veel gebruik te maken van Notenhout in de meubels ontstaat er in deze woning een ontzettend chic interieur. Dit in combinatie met de toegepaste materialen voor de rest van de woning maakt dit tot een echt een droomhuis.
Een anonieme woning uit de jaren 80 hebben we getransformeerd tot een luxe moderne gezinsvilla. Doordat we de splitlevel indeling van de bestaande woning hebben behouden ontstond in het nieuwe interieur een dynamische leefruimte met verrassende hoekjes. Ook het exterieur is niet meer terug te herkennen.
We hebben Stoer in de Beemster in een kort tijdsbestek en met weinig budget omgebouwd tot 1612. De voornaamste ingrepen die we hebben gedaan is het aanpakken van de vloer, de muren en het plafond zijn geschilderd en we hebben nieuw meubilair uitgezocht.
Een prachtige historische stolpboerderij in Sint Pancras wordt in een nieuw jasje gestoken. Met behoud van de historische kwaliteiten zal de oude hooizolder gaan functioneren als de ouderslaapkamer, de eerste verdieping wordt de centrale ruimte voor het gezin en de begane grond krijgt ook een nieuw jasje. Hier de eerste aanzet voor het ontwerp
12