Onze Projecten

Onze Projecten

Of je nu op zoek bent naar een interieurarchitect voor je villa, een specialist in horeca ontwerp, of een ervaren ontwerper voor renovatieprojecten, DNice staat voor je klaar. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en streven ernaar ontwerpvraagstukken nauwkeurig te vertalen naar een interieur dat naadloos aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften.

In een nieuwbouw appartementencomplex hebben we op de bovenste verdieping het penthouse ingericht. De plattegrond die de klant vanuit de bouw heeft gehad is hierbij volledig op de schop gegaan. Door een Roomdivider met een openhaard midden in de kamer te plaatsen krijgen alle functies een logische plek en klopt de indeling van de woonkamer. Ook is de badkamer en suite een echte eyecatcher geworden.
In Hoogkarspel is in het gebouw van het gemeentehuis, de nieuwe horecazaak ‘het Stadhuis’ gevestigd. Voor de eigenaar Rick Post hebben we een totaal ontwerp gemaakt van dit nieuwe restaurant. Om de structuur van het pand te verzachten hebben we gekozen voor veel verschillende kleuren en texturen die samenwerken tot een symbiotisch ontwerp. De prachtige fotografie is verzorgd door Evie Stroomer.
Vlak bij de Rode Steen, het horeca plein in Hoorn, hebben we Restobar West 72 gerealiseerd. In dit gastvrije restaurant hebben we een art deco stijl gecombineerd met het prachtige monumentale pand. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle ruimte waar je heerlijk een avond kan vertoeven.
We hebben Stoer in de Beemster in een kort tijdsbestek en met weinig budget omgebouwd tot 1612. De voornaamste ingrepen die we hebben gedaan is het aanpakken van de vloer, de muren en het plafond zijn geschilderd en we hebben nieuw meubilair uitgezocht.
Voor de Skiclub Il Primo in bergen hebben we een nieuw ontwerp gemaakt voor de receptie en het cafe gedeelte. Doordat de bestaande blokhut een goede basis was voor het wintersport gevoel hebben we dat versterkt in indeling en styling. Doordat we ruimte hebben gecreëerd door elementen anders te positioneren en lichter vorm te geven is de beleving van de hut veel ruimer. In een tweede fase zullen we ook aan de buitenzijde een extra omloop creëren zodat ook daarvandaan naar het skiën gekeken kan worden.
De Mojo’s op het Waagplein is al sinds vele jaren een gevestigde bar/restaurant op het Waagplein. De huidige eigenaar vond echter dat de keuken heel inefficiënt werkte aangezien de voorbereidings- en de spoelkeuken op de 2e etage gesitueerd waren en de bereidingskeuken op de begane grond. Dit heeft hem doen besluiten om het pand ernaast op te kopen en daar een grote nieuwe keuken te plaatsen. Aan de voorkant was nog ruimte voor de realisatie van een nieuwe zaak waar wij het ontwerp voor mochten maken. Voor dit project heb ik nauw samengewerkt met de eigenaars. Ze wilden een high-end…