Villabouw

Wij zijn de specialist in het realiseren van prachtige villa’s, zowel door renovatie als nieuwbouw. Ons team van interieurarchitecten en ontwerpers staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.  Ontdek onze gerealiseerde villa’s, bekend in vooraanstaande tijdschriften en geliefd bij onze klanten.
Aan de duinrand in Schoorl hebben we deze bestaande villa verbouwd tot een moderne en ruime gezinswoning die van alle gemakken voorzien is. Door in het interieur nieuwe zichtlijnen te creëren hebben we de prachtige omgeving benadrukt en naar binnen gehaald.
Deze waanzinnige villa hebben we ingericht met hi-end maatwerk meubilair van The Set Company. Door veel gebruik te maken van Notenhout in de meubels ontstaat er in deze woning een ontzettend chic interieur. Dit in combinatie met de toegepaste materialen voor de rest van de woning maakt dit tot een echt een droomhuis.
Een anonieme woning uit de jaren 80 hebben we getransformeerd tot een luxe moderne gezinsvilla. Doordat we de splitlevel indeling van de bestaande woning hebben behouden ontstond in het nieuwe interieur een dynamische leefruimte met verrassende hoekjes. Ook het exterieur is niet meer terug te herkennen.
Een prachtige historische stolpboerderij in Sint Pancras wordt in een nieuw jasje gestoken. Met behoud van de historische kwaliteiten zal de oude hooizolder gaan functioneren als de ouderslaapkamer, de eerste verdieping wordt de centrale ruimte voor het gezin en de begane grond krijgt ook een nieuw jasje. Hier de eerste aanzet voor het ontwerp
Voor een klant uit Heiloo zijn we bezig om een bestaande woning om te bouwen naar luxe villa. In samenwerking met Spanjer Architecten zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen. DNice is verantwoordelijk voor het nieuwe interieur. Hier de eerste beelden van het ontwerp.