Horeca

DNice heeft een bewezen staat van dienst in het transformeren van horecagelegenheden, waarbij we zowel renovatie als nieuwbouwprojecten realiseren. Ons team van getalenteerde ontwerpers werkt nauw samen met eigenaren om unieke en aantrekkelijke ruimtes te creëren die perfect aansluiten op de visie en behoeften van de klant.
Vlak bij de Rode Steen, het horeca plein in Hoorn, hebben we Restobar West 72 gerealiseerd. In dit gastvrije restaurant hebben we een art deco stijl gecombineerd met het prachtige monumentale pand. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle ruimte waar je heerlijk een avond kan vertoeven.
We hebben Stoer in de Beemster in een kort tijdsbestek en met weinig budget omgebouwd tot 1612. De voornaamste ingrepen die we hebben gedaan is het aanpakken van de vloer, de muren en het plafond zijn geschilderd en we hebben nieuw meubilair uitgezocht.
Begin 2020 hebben we de Berries in het centrum van Alkmaar volledig gerenoveerd. Ralph Dieke is sinds 1997 eigenaar van het café aan het Waagplein dat al meer dan 4 eeuwen het podium is voor de karakteristieke Kaasmarkt. Aangezien zijn zoon Mitch ook in het bedrijf actief is en het in de toekomst wil overnemen was het nu tijd voor een grote renovatie. Hierbij hebben we eerst overkoepelend gekeken naar de beoogde klantenkring en het toekomstbeeld van het bedrijf.
Moluptis sanihic tenis exped quiasperum lauda deniRum ne plibus aerum apeliqu aepratior sus vendant es diat hit enimus, sinvelestrum acepel iur? Quiam que dollacest aut arcit quiant qui te pro tectatia que aut audione quam esequo eum adis