Berries

Begin 2020 hebben we de Berries in het centrum van Alkmaar volledig gerenoveerd. Ralph Dieke is sinds 1997 eigenaar van het café aan het Waagplein dat al meer dan 4 eeuwen het podium is voor de karakteristieke Kaasmarkt. Aangezien zijn zoon Mitch ook in het bedrijf actief is en het in de toekomst wil overnemen […]

Resultaat

Begin 2020 hebben we de Berries in het centrum van Alkmaar volledig gerenoveerd. Ralph Dieke is sinds 1997 eigenaar van het café aan het Waagplein dat al meer dan 4 eeuwen het podium is voor de karakteristieke Kaasmarkt. Aangezien zijn zoon Mitch ook in het bedrijf actief is en het in de toekomst wil overnemen was het nu tijd voor een grote renovatie. Hierbij hebben we eerst overkoepelend gekeken naar de beoogde klantenkring en het toekomstbeeld van het bedrijf. Hieruit hebben we een nieuw concept geformuleerd en hebben we de Netflix serie ‘Peaky Blinders’ als inspiratiebron genomen. Dit vormde de basis voor het interieur ontwerp, het food & drinks concept en de branding. Met het nieuwe interieur en imago zijn ze volledig voorbereid op de toekomst.

Verbouwing

Doordat café Berries al 23 jaar bestond was inrichting erg gedateerd en moesten nodig een upgrade krijgen. Het hele café, de keuken en de toiletten zijn gestript en opnieuw opgebouwd. Delen van de bar zijn hergebruikt aangezien deze perfect in het nieuwe thema paste.

Ontwerp

Ralph en Mitch wilden graag het karakter van het bruine café behouden in een nieuw jasje. Doordat er sinds de realisatie in 1997 geen grote veranderingen waren doorgevoerd was het imago stoffig, maar hadden ze wel een grote vaste klantenkring. Met het Peaky Blinders thema hebben we een duidelijk kader gesteld waarmee we het nieuwe ontwerp konden maken. Hierop hebben we het nieuwe interieur ontworpen en hebben we een nieuw logo gecreëerd om het imago te moderniseren en klaar te maken voor de toekomst.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomontwerp