West 72

Vlak bij de Rode Steen, het horeca plein in Hoorn, hebben we Restobar West 72 gerealiseerd. In dit gastvrije restaurant hebben we een art deco stijl gecombineerd met het prachtige monumentale pand. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle ruimte waar je heerlijk een avond kan vertoeven.

Resultaat

Vlak bij de Rode Steen, het horeca plein in Hoorn, hebben we Restobar West 72 gerealiseerd. In dit gastvrije restaurant hebben we een art deco stijl gecombineerd met het prachtige monumentale pand. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle ruimte waar je heerlijk een avond kan vertoeven. In het thema magazine van The Art of living wordt deze binnenkort gepubliceerd.

Verbouwing

In samenwerking met een team van experts, waaronder Hoorn 80 en Rubex interiors, en de eigenaren hebben we het ontwerp gerealiseerd. Onderandere de hoofd draagconstructie is onder handen genomen en de bovenverdieping is er bij getrokken. Met een prachtige trap van VB stairs zijn deze twee niveaus met elkaar verbonden. Ook het vast meubilair is op een hele luxe manier gebouwd door Rubex.

Ontwerp

Om ervoor te zorgen dat de ruimte geschikt was voor de beoogde sfeer en het comfort moesten we een aantal ingrepen doen in dit historische pand. Met respect voor het oude zijn we erin geslaagd om een ontwerp te maken wat naadloos in het pand past.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomontwerp