Duinvilla Schoorl

Aan de duinrand in Schoorl hebben we deze bestaande villa verbouwd tot een moderne en ruime gezinswoning die van alle gemakken voorzien is. Door in het interieur nieuwe zichtlijnen te creëren hebben we de prachtige omgeving benadrukt en naar binnen gehaald.

Resultaat

Aan de duinrand in Schoorl hebben we deze bestaande villa verbouwd tot een moderne en ruime gezinswoning die van alle gemakken voorzien is. Door in het interieur nieuwe zichtlijnen te creëren hebben we de prachtige omgeving benadrukt en naar binnen gehaald. Ook het exterieur heeft een behoorlijke facelift gekregen met een rieten dak en gestucte muren. Ook is de woning volledig verduurzaamd en naar deze tijd gehaald. Binnenkort zal deze prachtige villa gepubliceerd worden in Excellent magazine.

Verbouwing

Met een team van professionals onder aanvoering van Polandbouw en de eigenaar zelf is de realisatie van dit project zeer voorspoedig en vlot verlopen.

Ontwerp

Deze prachtige villa had veel potentie, maar moest volledig vernieuwd en verduurzaamd worden. Tijdens het ontwerpproces hebben we het bestaande gebouw geanalyseerd en hebben ervoor gezorgd dat alle gewenste functies er op de juiste manier in geïmplementeerd zijn. Ook hebben we de buitenkant volledig getransformeerd zodat hij nu naadloos in de omgeving op gaat.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomontwerp